Volendam - Twee mannen die donderdag na een overval in Volendam zijn aangehouden in Amsterdam-Noord zijn dezelfde avond weer heengezonden. Uit onderzoek is gebleken dat de mannen niks met de overval te maken hadden.

Donderdagmiddag rond 14.00 uur werd een overval gepleegd op een bedrijf aan de Dieselweg in Volendam. Twee personen waren het bedrijf binnengekomen. Hier ontstond een worsteling met twee medewerkers. Deze raakten gewond. Eén van hem kreeg een harde klap tegen zijn hoofd waardoor letsel ontstond, het tweede slachtoffer liep een bloedneus op.
De overvallers gingen er vandoor in een personenauto. Korte tijd later werden de twee verdachten in Amsterdam aangehouden.

 

Aanhouding Volendam

Kort na de overval is in Volendam een 20-jarige Rotterdammer aangehouden. Deze man zit nog vast. Zijn rol en betrokkenheid bij de overval is in onderzoek. De politie zoekt nog een tweede man die bij de overval was betrokken; het onderzoek naar deze dader loopt. Mensen met informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844.