VOLENDAM - HV KRAS/Volendam en Grando Keukens & Bad Purmerend zijn blij met de uitbreiding van de goede samenwerking. Nadat Grando Keukens & Bad al sponsor was van HV KRAS/Volendam heeft het bedrijf dit seizoen besloten om de samenwerking uit te breiden.

Gijs-Jan Stam, bedrijfsleider en eigenaar van Grando Purmerend vertelt hierover: “We zijn sponsor geworden van HV KRAS/Volendam vanwege de familiaire sfeer die er hangt. Nadat wij Grando Purmerend hebben geopend wilden we ook meer doen voor HV KRAS/Volendam. Dit heeft geresulteerd in de vernieuwde samenwerking waarin we topsponsor zijn geworden. Grando Keukens &Bad staat op de rug van de shirts van het eerste mannenteam en daar zijn wij ontzettend trots op.”

Stam vervolgt: “Los daarvan vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de jeugd. Vandaar dat Grando Keukens & Bad ook op diverse jeugdshirts te bewonderen is. Samen met HV KRAS/Volendam willen we Grando Purmerend bekend maken bij het Volendamse publiek.”

Actie voor leden, fans en sponsors

Voor leden, fans en sponsors van HV KRAS/Volendam is er daarom een speciale actie. “Zij kunnen rekenen op extra voordeel bij de aankoop van hun badkamer of keuken. Wij staan voor een persoonlijke benadering en topkwaliteit en dat altijd voor een goede en eerlijke prijs. De kracht van een landelijke inkooppartij hebben we gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een familiebedrijf. Iedereen die via HV KRAS/Volendam bij ons langs komt voor een persoonlijk advies in hun zoektocht naar een keuken of badkamer heet ik van harte welkom.‘’

Groeien

Jan Kes, commerciële medewerker van HV KRAS/Volendam, is verheugd met de vernieuwde samenwerking. “Het is natuurlijk geweldig dat Grando Keukens & Bad de samenwerking met HV KRAS/Volendam heeft uitgebreid. Dat geeft aan dat wij voor elke partij een meerwaarde kunnen zijn, zelfs voor grote bedrijven buiten de dorpsgrenzen. Een sponsor die graag meer wil doen, is natuurlijk fantastisch voor ons als handbalclub. Zo kunnen we in deze voor veel sportverenigingen moeilijke tijd, toch blijven groeien. Zowel op topsportgebied als in de jeugdopleiding.

Stam besluit: “Ik heb er zin in om mijn bijdrage te leveren aan nieuwe successen van HV KRAS/Volendam en ben blij dat de naam Grando Purmerend verbonden is aan deze mooie club.’’

Contactgegevens Grando Keukens & Bad Purmerend

Adres: Edisonweg 17
Postcode: 1446 TM
Woonplaats: Purmerend
Telefoonnummer: 0299-223580
E-mail: info@grandopurmerend.nl
Website: www.grando.nl/purmerend

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 – 21.00
Zaterdag: 10.00 – 18.00
Zondag: 11.00 - 17.00*

*

Elke zondag open.