VOLENDAM - Uit zijn unieke en zeldzame collectie voetbalplaatjes (sinds 1907!) en voetbalkrantenknipsels koos verzamelaar Cees van Nijnatten voor elke dag van het jaar een prachtig beeld over het voetbal in Volendam.

Hij kreeg hierbij uitgebreide hulp van FC Volendam-archivaris Cor Tol. Rob van Vuure schreef er de teksten bij, geholpen door een hele stoet aan bekende Nederlanders die hun herinneringen aan FC Volendam op papier zetten. De scheurkalender haalt mooie herinneringen en vergeten feiten boven, en is een lust voor het oog.

Cadeautip!
Boordevol foto’s in kleur en zwart-wit, schitterende anekdotes, memorabele doelpunten en wedstrijden en spelers en interessante clubhistorie. De Volendam Voetbalkalender 2018, 644 blz. voor- en achterkant, is vanaf heden te koop in de winkel voor € 14,95.

Aan de Volendam Voetbalkalender hebben o.a. de volgende (voetbal-)coryfeeën meegewerkt: Pier Tol, Willem van Hanegem, Sjaak Swart, Arnold Mühren, Edwin Zoetebier, Jack Mühren, Wim Jonk, Keje Molenaar, Bert van Marwijk, Guus Hiddink, Ron de Rijk, Jan Smit, Frank Kramer, Frank Berghuis, Joost Prinsen, Mona Keizer, Wim Kras, Jeroen Verhoeven, Kees Jansma, Henk Kras, Frans Hoek, Misha Salden, Ben Steur, Fred Grim, Roelof Luinge, Hugo Hovenkamp, André Ooijer en Co Adriaanse.

De scheurkalender is te koop in de fanshop van FC Volendam, gevestigd in de hoek van de Eretribune en geopend van woensdag tot zondag van 10:30 uur tot 16:30 uur.