Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Zwaar bewolkt19.2 ℃

Bijoux and More in Koedijk

Bezoekadres:

Bijoux and More

Meijersloot 56
1831ED Koedijk
06-21531074
info@carobijoux.nl
http://www.carobijoux.nl

Bijoux and More

Mijn naam is Caroline de Rijke, eigenaresse en oprichtster van Bijoux and More. Naast het ontwerpen en vervaardigen van handgemaakte sieraden uit eigen atelier, ben ik parttime werkzaam bij een thuiszorg organisatie in Alkmaar. Mijn hobby's: Sieraden restylen, Fotografie, concerten, tuinieren, koken, webdesign.

Het idee om handgemaakte sieraden te gaan verkopen is ontstaan na een opdracht van een vriendin. De opdracht was om een tashanger te ontwerpen met een 'personal touch' voor een dierbare. Ik vond dat zo'n uitdaging om te doen dat het daar niet bij is gebleven. wekelijks ontwerp en maak ik nu sieraden in opdracht vanwege het persoonlijke karakter.

Mijn grootste hobby's zijn fotografie en het restylen van oude sieraden. Sieraden die stuk zijn of die je niet meer draagt, omtoveren tot weer draagbare sieraden.

Het geven van workshops vind ik ook erg leuk om te doen. Dit doe ik hoofdzakelijk in mijn eigen atelier op de 1ste verdieping van ons huis, maar op locatie is ook mogelijk.

De nieuw ontworpen en gemaakte sieraden toon ik eerst op de Facebookpagina van Bijoux and More en worden daarna in de webshop geplaatst, in de categorie 'Nieuw binnen' Ik ben steeds nieuwe ideeën aan het uitwerken en in de loop der jaren is mijn eigen stijl ontstaan: Eigentijds, Romantisch en een tikje Stoer.

Wil je zelf een sieraad of accessoire laten ontwerpen door mij met een 'persoonlijk tintje' voor jezelf of iemand anders? Dat kan altijd, neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden. Kijk lekker rond op mijn website en graag tot ziens!

Foto's van Bijoux and More

Bijoux and More image 1
Bijoux and More image 2
Bijoux and More image 3
Bijoux and More image 4
Bijoux and More image 5
Bijoux and More image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Bijoux and More. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map