Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt13.7 ℃

Cambridge Hoorn / Zwaag in Hoorn nh

Bezoekadres:

Cambridge Hoorn / Zwaag

De Huesmolen 98A
1625HZ Hoorn nh
06-13209352
sassieu@hotmail.com
http://www.cambridgeweightplan.nl/consulent/detail/saskia-uding

Cambridge Hoorn / Zwaag

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Saskia Uding en ik woon samen met mijn vriend en onze twee zoons in het mooie Hoorn.

Zelf ben ik 12 kilo afgevallen met Cambridge. Na de zwangerschap van mijn tweede zoon was ik 30 kilo aangekomen. Uiteraard wou ik deze weer kwijt maar na diverse dieëten te hebben gevolgd was ik 18 kilo kwijt en viel niets meer af, ik was nog steeds niet waar ik wezen wou. Een vriendin van mij was met Cambridge 40 kilo afgevallen en heel enthousiast, waarom zou ik het niet proberen? En ja, die 12 kilo ben ik kwijt geraakt en niet onbelangrijk... ze zijn er nog steeds af!

Zeer waarschijnlijk kijk je nu op mijn pagina omdat je wilt afslanken. Zet nu dan de eerste stap en neem contact met me op dan kan ik je informeren wat de mogelijkheden zijn.

Als Cambridge consulente kan ik je begeleiden door de vier fases van gewicht verliezen en heel belangrijk...... op gewicht blijven!

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Cambridge Hoorn / Zwaag. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map