Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt12.3 ℃

Juwelier Ed Ijdo in Noord-Scharwoude

Bezoekadres:

Juwelier Ed Ijdo

Dorpsstraat 598
1723HJ Noord-Scharwoude
0226-317606
ed@edydo.nl
http://www.edydo.nl

JUWELIER ED YDO

In het Hart van Noord-Scharwoude aan Dorpsstraat 598 kunt U Juwelier Ed Ydo vinden. De juwelier van Langedijk en omstreken bestaat uit een gezellig team wat garant staat voor top kwaliteit, een geweldige collectie sieraden en horloges én goede service.

ATELIER
Boven de winkel bevindt zich het reparatie atelier waar reparaties aan gouden en zilveren sieraden, maar ook horloges uitgevoerd worden. Behalve repareren maakt Ed ook nieuw werk. Zo creëert hij in samenspraak met zijn klant nieuwe sieraden, geheel naar idee van de klant. Ook het vermaken van sieraden of verwerken van as van een overledene in een sieraad behoort tot de mogelijkheden.

WEBSHOP
Behalve de winkel heeft de juwelier ook een webshop. De webshop is in beheer bij een zogenaamd tussenpersoon die contact heeft met de groothandel. Eigenlijk levert de groothandel direct aan de klant van Ed Ydo. Hierdoor heeft de klant het artikel snel in huis, maar ook de service van Ed Ydo is gegarandeerd.

COLLECTIE
De collectie in de winkel is een andere dan in onze webshop. Wie langskomt in de winkel kan passen, voelen, kijken en gaat met een cadeautje de deur uit. Daarbij helpt één van de medewerksters van Ydo de klant persoonlijk.

HET TEAM
Het team van Juwelier Ed Ydo bestaat uit: Afra, Ard, Erna, Tineke, Katinka, Tim, Jenny, Ed en Tiny. Zij heten U allemaal van harte welkom op deze site, maar ook in de winkel!

Foto's van Juwelier Ed Ijdo

Juwelier Ed Ijdo image 1
Juwelier Ed Ijdo image 2
Juwelier Ed Ijdo image 3
Juwelier Ed Ijdo image 4
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Juwelier Ed Ijdo. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map