Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Lichte regen5.1 ℃

Time2Switch in Oosterblokker

Bezoekadres:

Time2Switch

Zuiderdracht 2
1696AL Oosterblokker
06-55730717
info@time2switch.nl
http://www.cambridgeweightplan.nl/consulent/detail/time2switch-oosterblokker/

Cambridge Weight Plan Benelux BV


is de distributeur voor Nederland, België en de Nederlandse Antillen. Het Cambridge Weight Plan heeft hier de laatste jaren een enorme vlucht genomen, met een eveneens snel groeiend netwerk van consulenten door het hele land.

Cambridge Weight Plan Benelux BV heeft zich ten doel gesteld om niet alleen cliënten te begeleiden naar een gezond gewicht, maar ook te helpen om dit gewicht vast te houden door middel van het aanleren van een gezonde leefstijl. Wereldwijd wordt het Cambridge Weight Plan gevoerd in meer dan 35 landen. Cambridge Weight Plan Benelux BV heeft binnen dit wereldwijde netwerk een voortrekkersrol bij, onder andere, het ontwikkelen van nieuwe programma’s op de onderdelen levensstijl en beweging. Cambridge Weight Plan Benelux BV bestaat inmiddels bijna 20 jaar. Deze continuïteit is te danken aan de visie dat het bieden van kwaliteit zich vertaalt in duurzaamheid.

Cambridge Weight Plan Benelux BV is partner van het Liliane Fonds en de Sharing Success Foundation. In 2012 heeft Cambridge Weight Plan Benelux BV het financieel mogelijk gemaakt voor kansarme jongeren in Afrika, en meer specifiek in Benin, een school te realiseren. De huidige inspanningen voor verdere uitbreiding en verbetering voor hen zijn nu gericht op het verzorgen van ambachtelijke vervolgopleidingen.

Foto's van Time2Switch

Time2Switch image 1
Time2Switch image 2
Time2Switch image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Time2Switch. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map