Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt11.4 ℃

Drukkerij Rijser B.V. in Purmerend

Bezoekadres:

Drukkerij Rijser B.V.

Netwerk 126
1446WR Purmerend
0299-451020
mail@rijser.nl
http://www.rijser.nl/

Drukkerij Rijser B.V.

Mooi drukwerk voor een eerlijke prijs: dat is ons dagelijkse credo. Wij geloven in de kracht van mooi drukwerk: het ultieme visitekaartje van een onderneming. En een eerlijke, transparante prijs hoort daar ook bij. Eerlijk naar alle partijen toe, wel te verstaan. Naar onze klanten in de eerste plaats, maar ook naar onze leveranciers, onze medewerkers, onze partners.

Onze slogan is luisteren, meedenken, realiseren. Heel bewust in die volgorde. Wij zijn ervan overtuigd dat we door goed te luisteren naar uw wensen, door met u mee te denken, we uw beleving veel beter ervaren en zo een optimale oplossing kunnen realiseren. Een oplossing waarbij niet direct onze producten centraal staan, maar één waarbij we ook andere factoren als voorraadbeheer, kostenbeheersing en distributie mee kunnen nemen. Wij leveren van document tot deurmat en alles daartussen.

Bij Rijser werken 22 mensen. Annet Rijser en Martijn Rijser (zus en broer) vormen de directie. Zij namen het bedrijf in 2005 over van hun ouders Dick en Ria, die het zelf in 1975 hadden overgenomen van hun (schoon)vader Simon. Simon Rijser richtte Drukkerij Rijser op in 1939.

Foto's van Drukkerij Rijser B.V.

Drukkerij Rijser B.V. image 1
Drukkerij Rijser B.V. image 2
Drukkerij Rijser B.V. image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Drukkerij Rijser B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map