EDAM/VOLENDAM - De Regionale Duurzaamheidsbeurs 2018 komt er weer aan! Op zaterdag 14 april vindt deze plaats in de nieuwe sporthal De Beuk aan de Van IJsendijkstraat 365 in Purmerend. Dit jaar staan niet alleen de gemeenten Edam-Volendam, Beemster en Purmerend achter dit initiatief, maar ook de gemeente Waterland.

De beurs staat bol van praktische oplossingen om fossiele energie te besparen en van informatie over de nieuwste innovaties en wetenschappelijke achtergronden. Regionale bedrijven en organisaties tonen hun producten en diensten. Overheden vertellen over subsidiemogelijkheden. Natuurorganisaties geven voorlichting en prikkelen om in actie te komen. Scholen tonen hun educatieve projecten. Ook dit jaar vertellen bekende sprekers over de laatste inzichten. Kortom: een inspirerende beurs voor de milieubewuste burger.


De thema’s zijn: Duurzaam wonen, Recyclen, Voeding en Vervoer. Het accent van dit jaar ligt op het streven van de overheid naar een aardgasloze toekomst.
Ondernemers, organisaties en particuliere initiatieven uit de bovenstaande gemeenten zijn van harte welkom om met hun product, dienst of informatie op deze beurs te staan. Deelname is gratis. Voor een kraam en standaard presentatiefaciliteiten wordt gezorgd.

Kijk op www.regionaleduurzaamheidsbeurs.nl voor meer informatie.