Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt29.4 ℃

Gsm Reparatie Purmerend in Purmerend

Bezoekadres:

Gsm Reparatie Purmerend

Van IJsendijkstraat 144T
1442CS Purmerend
06-28783641
info@gsmreparatiepurmerend.nl
http://www.gsmreparatiepurmerend.nl

GSM Reparatie Purmerend

PURMEREND - Gsm Waterland heeft sinds een aantal weken een nieuwe eigenaar. GSMWaterland verzorgt vakkundige professionele reparaties aan Uw Telefoon, Tablet, iPod, Navigatie en Laptop. We maken gebruik van originele onderdelen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Meldt uw reparatie aan via onze site of neem telefonisch contact op. Wij u informeren u over de duur van de reparatie!

De nieuwe eigenaar van GSM Waterland heeft gedurende zijn studie Management en ondernemerschap altijd al een sterke affiniteit met technologie gehad. Met name de ontwikkeling van de ‘smart’ phones sprak hem heel erg aan. Als er een defect of ander probleem zich voor deed met zijn destijds gekochte iPhone 3 ging hij dan ook maar al te graag zelf op onderzoek uit.
Al snel kwam hij erachter dat hij er feeling voor had en begon mezelf steeds meer en meer te verdiepen in het repareren van smartphones. Uiteindelijk koos hij er voor om mijn afstudeer stage bij een Gsm Reparatie punt in Utrecht te gaan afronden. Daar leerde hij pas echt hoe het was om geheel zelf een winkel + reparatie punt draaiende te houden. Na dat hij afgestudeerd was en mijn stage had volbracht begon hij voor het eerst officieel voor m’n zelf in een schuur in de achtertuin. Over de jaren heen heeft hij duizenden telefoons & tablets met succes gerepareerd en vele enthousiaste reacties mogen ontvangen. Na een aantal jaar werd het tijd voor het volgende niveau en nam ik een bedrijfspand op het hoekje achter de praxis op het adres van Ijsendijkstraat 144T.

Na hier weer 2 jaar succesvol rond te hebben gebracht kwam hij via een van mijn vaste klanten in contact met Barry Wouters, een ondernemer die een soort gelijke geschiedenis in deze branche als mij had. Hij vertelde hem dat hij zich verder wou gaan focussen op zijn andere ondernemingen en gunde mij zijn bedrijf toe ter overname. Na enkele uren koffie bij Barry thuis was hij eruit: Sunny, jij wordt de nieuwe eigenaar van GsmWaterland! Dolblij dat ik was! Barry heeft mij persoonlijk verder goed geholpen met de verhuizing en een extra hart onder de riem gestoken. Ik ben hem hier dan ook erg dankbaar voor.

Ik geloof sterk in wie goed doet wie goed ontmoet. Deze gebeurtenis is voorbestemd. Het wordt nu tijd dat niet alleen Purmerend weet van mijn bestaan, nee.. Het is tijd dat heel Waterland weet waar ik zit, wie ik ben en wat ik voor ‘iedereen’ die een defecte telefoon heeft kan betekenen.

SERVICE PUNTEN:

Ophaalservice
Heeft u geen tijd om met uw telefoon of tablet naar ons te komen voor een reparatie? Dan komen wij naar u. Als u belt voor een afspraak komen wij uw toestel ophalen en retourneren. We berekenen GEEN onderzoekskosten en werken op basis van No Cure - No Pay
Snelle Service
Uw telefoon of tablet is klaar terwijl u wacht, vaak al binnen een uur! En mocht het iets meer tijd in beslag nemen, wordt u daar tijdig van op de hoogte gesteld.

Laagste Prijs
Vrijwel nergens kunt u uw telefoon of tablet goedkoper laten repareren dan bij GSM Reparatie Purmerend, en dat tegenover uitstekende service.

Garantie
Door ons uitstekende vakmanschap en bekwaamheid en het gebruik van de beste onderdelen kunnen wij u maar liefst 6 maanden garantie aanbieden

DE OPENINGSTIJDEN:

Maandag: 10:00 - 22:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 22:00 uur
Woensdag:10:00 - 22:00 uur
Donderdag:10:00 - 22:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 22:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 22:00 uur
Zondag: 10:00 - 22:00 uur

Foto's van Gsm Reparatie Purmerend

Gsm Reparatie Purmerend image 1
Gsm Reparatie Purmerend image 2
Gsm Reparatie Purmerend image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Gsm Reparatie Purmerend. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map