Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt21.9 ℃

Hoogstins World Travel Advisors in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Hoogstins World Travel Advisors

Stationsplein 99 unit 130
1703WE Heerhugowaard
072-5718188
info@hoogstinstravel.nl
http://www.hoogstinstravel.nl

Hoogstins World Travel Advisors

Onze werkzaamheden lopen uiteen van het boeken van vliegtickets, zakenreizen, de organisatie van incentives en groeps- en congresreizen tot cruises en compleet verzorgde vakantiereizen. Maatwerk is nog altijd een specialisatie waar we trots op zijn. Wij verzorgen graag alles tot in detail voor u.

Uiteraard zijn wij aangesloten bij de ANVR en SGR. Ook beschikken wij over een IATA licentie (International Air Transport Association). Dit lidmaatschap stelt ons in staat zelfstandig vliegtickets af te geven van vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen en wij hebben goede tariefsafspraken met diverse maatschappijen. Dankzij ons lidmaatschap van ASTA (The American Society of Travel Agents) onderhouden wij zeer goede contacten met reisorganisaties wereldwijd.

Een stukje historie
Oprichter Geert Hoogstins, een pionier in de Nederlandse reiswereld, startte begin jaren vijftig zijn reisbureau in Leeuwarden. Niet veel later verhuisde hij naar Amsterdam en richtte hier onder de naam Hoogstins Passages een groot reisbureau op. Met de organisatie van mooie reizen maakte hij verre bestemmingen bereikbaar.

jaren zeventig ging hij een samenwerking aan. Later verkocht hij het bedrijf, om in 1982 een nieuwe start te maken met dochter Symone, die inmiddels haar vakopleiding had voltooid. Na enkele jaren kleinschalig in Bergen (NH) te hebben gewerkt, verhuisde het kantoor onder de naam Hoogstins World Travel Advisors naar de huidige locatie, het HAL Trade Center in Heerhugowaard. Geert trad in 1996 uit en het kantoor werd onder dagelijkse leiding van Symone voortgezet.

Foto's van Hoogstins World Travel Advisors

Hoogstins World Travel Advisors image 1
Hoogstins World Travel Advisors image 2
Hoogstins World Travel Advisors image 3
Hoogstins World Travel Advisors image 4
Hoogstins World Travel Advisors image 5
Hoogstins World Travel Advisors image 6
Hoogstins World Travel Advisors image 7
Hoogstins World Travel Advisors image 8
Hoogstins World Travel Advisors image 9
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hoogstins World Travel Advisors. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map