Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Lichte regen19.4 ℃

KevMic Diving in Alkmaar

Bezoekadres:

KevMic Diving

Robbenkoog 14 E
1822BB Alkmaar
06-13040303
info@kevmic-diving.nl
http://www.kevmic-diving.nl

KevMic Diving

Ga je binnenkort op vakantie naar een tropische bestemming en wil je in Nederland alvast leren duiken? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er allemaal in de Hollandse wateren leeft? Ga dan op verkenning op onze site en ontdek wat Duikcentrum KevMic-Diving uit Noord-Holland voor jou kan betekenen.

WOSD, IAHD, PADI Duikcentrum KevMic-Diving biedt je de mogelijkheid om in enkele weken je duikbrevet te behalen. Onze jongste duikers zijn 8 Jaar en de oudste boven de 82. Bij ons staat de persoonlijke aanpak bovenaan! Je krijgt les in kleine groepen (2-6 personen). Schrijf je nu in voor duikopleiding in Noord-Holland

Ploegendienst en het volgen van een duikopleiding

Zit je in de ploegendienst en is het moeilijk om de reguliere duiklessen te volgen? KevMic-Diving kan aangepaste roosters maken speciaal voor iedereen in de ploegendienst.

Duiken met een beperking

KevMic-Diving kan ook de mindervalide cursisten onder ons opleiden tot gediplomeerd duiker. Wil je meer weten over het duiken met een beperking, bekijk dan onze IAHD-pagina.

Duikcentrum

Duikcentrum KevMic-Diving voldoet aan alle eisen die door duikorganisatie`s als WOSD, IAHD, PADI, PSDA, NOB, CMAS worden gesteld om de status van Duikcentrum te mogen gebruiken. Daarnaast voldoet KevMic-Diving ook aan alle eisen van EFR, DAN, NIKTA om de status van EHBO Opleidings Centrum te mogen gebruiken.

Al jaren het adres voor snorkel- en duikmateriaal, duikopleidingen in noord-holland. Kijk eens rond op onze website of bezoek onze Wosd, Iahd,Padi duikschool in Alkmaar.

Onze duikinstucteurs

Plezier hebben in de duiksport is ons doel, maar veiligheid komt bij ons op de eerste plaats. Je wordt daarom opgeleid door enthousiaste en officieel door WOSD, PADI, NOB, CMAS, IAHD, PSDA, gecertificeerde duikinstructeurs. Al onze stafleden hebben internationale ervaring en zijn medisch getraind.

Overige opleidingen bij KevMic-Diving

Wij kunnen ook de medische opleidingen van DAN, EFR, NIKTA en gastouder EHBO voor je verzorgen. Een garantie voor kwaliteit, vertrouwen, veiligheid en plezier! Wij verzorgen complete duikopleidingen, van de theorielessen in het leslokaal tot en met de Open Water duiken op de mooiste duikgebieden van Nederland.

De duikvereniging Flash Gorgone

Naast het Duikcentrum KevMic-Diving bestaat er ook de Duikvereniging Flash Gorgone waar je lid van kan worden.

De Nieuwsbrief van KevMic-Diving

Wanneer je dit op prijs stelt houden we je graag op de hoogte van de duikactiviteiten bij KevMic-Diving. Geef je op via ons e-mailadres nieuwsbrief@kevmic-diving.nl om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via onze website of e-mail naar info@kevmic-diving.nl.

We hopen je binnenkort op ons Duikcentrum te kunnen ontmoeten en onder het genot van een kop koffie over je duikopleiding te kunnen praten.

Ondanks vele berichten die dit tegenspreken is duiken één van de veiligste recreatiesporten die er op dit moment bestaan. Dit komt omdat elke zichzelf respecterende duikschool veel aandacht besteed aan veiligheid en een gedegen opleiding. Daarnaast dienen de huidige (duik)materialen aan een hoge, internationale kwaliteitseis te voldoen voordat deze gebruikt mogen worden.

Ook bij Duikcentrum KevMic-Diving schenken wij veel aandacht aan goede en gedegen opleidingen. Daarom zijn al onze opleidingen prestatiegericht. Dit wil zeggen dat, op het moment dat je slaagt voor een bepaalde opleiding, je ervan overtuigd kan zijn dat je alle kennis en vaardigheden daadwerkelijk beheerst die je voor het betreffende niveau nodig hebt. Een goede opleiding bestaat dan ook uit een theoriegedeelte, een zwembadgedeelte (of confined water gedeelte) en een buitenwatergedeelte. (confined water gedeelte, wil zeggen dat we naar een beschut buitenwatergedeelte gaan om de vaardigheden te oefenen).

In het theorie-gedeelte leer je alle kennis die je nodig heb om te begrijpen waarom bepaalde handelingen uitgevoerd dienen te worden zowel in als buiten het water. Deze kennis wordt natuurlijk ondersteund door diverse opleidingsmaterialen zoals een lesboek (dat later ook als naslagwerk kan dienen), lestabellen, enz. Dit gedeelte doen wij in het leslokaal van KevMic-Diving.

Het zwembadgedeelte wordt hoofdzakelijk bij de basisopleidingen gebruikt. Hierin oefenen we, onder veilige en gecontroleerde omstandigheden, alle nieuwe vaardigheden die noodzakelijk zijn om een verantwoordelijke en goed opgeleide duiker te worden. Natuurlijk doen we dit al gelijk van het begin af aan met de duikapparatuur die je ook in het buitenwater zal gaan gebruiken. Voor het zwembad hebben we diverse mogelijkheden. Als laatste hebben we dan het buitenwatergedeelte. In dit deel wordt alles wat geleerd is in de theorie (en eventueel in het zwembad) daadwerkelijk uitgevoerd in echte duikomstandigheden. Hiervoor gebruiken we onder andere de Vinkeveense plassen bij Vinkeveen.

De duik specialty`s

Stilstand is achteruitgang ook bij het duiken. Daarom geeft Duikcentrum KevMic-Diving naast de basisopleidingen ook vele zogenoemde specialty opleidingen.

Een specialty opleiding is eigenlijk een duikopleiding waarin een bepaalde deelactiviteit, die je kan uitvoeren tijdens het duiken, op een zeer uitgebreide wijze wordt behandeld.

Na het volgen van een specialty opleiding kan je dan ook op een veilige en verantwoorde wijze de kennis en vaardigheden, die bij de specialty hoort, toepassen en uitvoeren.

Foto's van KevMic Diving

KevMic Diving image 1
KevMic Diving image 2
KevMic Diving image 3
KevMic Diving image 4
KevMic Diving image 5
KevMic Diving image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over KevMic Diving. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map