Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

Kia Dealer Tinholt in Velserbroek

Bezoekadres:

Kia Dealer Tinholt

Klompenmakerstraat 43
1991JJ Velserbroek
023 5385550
info@tinholt.nl
http://www.tinholt.nl/

Kia Dealer Tinholt

utomobielbedrijf Tinholt is de Kia- en Mitsubishidealer in Velserbroek en omgeving! U kunt bij ons terecht voor de verkoop van nieuwe en gebruikte occasions. Ook voor reparatie en/of onderhoud bent u van harte welkom ongeacht het merk. Bekijk onze showroom, vraag online een scherpe offerte aan en wie weet rijdt u binnenkort weg in een van onze modellen.

Op 7 januari 1989 zijn wij op kleine schaal begonnen aan de Zeilmakerstraat 2 in Velserbroek. Op deze locatie groeiden wij al snel uit tot de hoofddealer van Mitsubishi regio Haarlem, Velsen en omgeving. Wegens de toenemende drukte werd er ook een filiaal betrokken aan de Koediefslaan in Heemstede. In januari 1997 zijn wij in verhuist naar het voor u bekende pand aan de Klompenmakerstraat 43 in Velserbroek. In april 2003 verkregen wij het dealerschap van KIA. Naast nieuwe KIA's en Mitsubishi is ons bedrijf ook gespecialiseerd in de verkoop van occasions. Circa 80 geselecteerde occasions staan bij ons op voorraad.

Foto's van Kia Dealer Tinholt

Kia Dealer Tinholt image 1
Kia Dealer Tinholt image 2
Kia Dealer Tinholt image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kia Dealer Tinholt. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard
Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map