Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Motregen11.2 ℃

Kras Recycling  in Volendam

Bezoekadres:

Kras Recycling 

Zeedijk 1
1131GG Volendam
0299-363827
06-30369223
jvanligten@kras-recycling.com
http://www.kras-recycling.com/

Kras Recycling 

KRAS is een internationaal opererende onderneming met zijn hoofdkantoor in Volendam. Begonnen met een oude bakfiets in 1951 om lompen en oud ijzer te verzamelen, is het bedrijf uitgegroeid naar een groep van bedrijven met locaties in Nederland, België en Hong Kong. In de eerste plaats is KRAS compleet dienstverlener voor bedrijven bij het inzamelen, sorteren, bewerken en verkopen van hun afvalstromen papier, karton, folies en kunststoffen.

Het door KRAS ingezameld afval wordt geschikt gemaakt voor hergebruik of bewerkt tot grondstof voor nieuwe producten. KRAS voert de processen zelf uit of maakt hierbij gebruik van betrouwbare partners. De processen zijn volledig transparant en voor alle betrokken partijen te volgen.

Door een grote kennis van de markt en een wijdvertakt netwerk, opgebouwd in de afgelopen vijfenzestig jaar, houdt KRAS zich bezig met de handel van grondstoffen en halffabricaten. KRAS handelt met en verkoopt aan gecertificeerde eindgebruikers wereldwijd.

KRAS is een familiebedrijf. Intern is gezorgd voor een evenwichtige doorstroom van generaties die continuïteit in kennis en kwaliteit waarborgt. De karakteristieke waarden van het familiebedrijf zijn zorgvuldig doorgegeven. Maar de derde generatie Kras kijkt ook vooruit en is ambitieus op zoek naar nieuwe innovaties en het verleggen van volgende grenzen.

Foto's van Kras Recycling 

Kras Recycling  image 1
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kras Recycling . Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map