Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt23.0 ℃

KRIMA in Volendam

Bezoekadres:

KRIMA

Morseweg 59D
1131PH Volendam
0299-366501
06-51213333
info@krima.nl
http://www.krima.nl

KRIMA


Wie zijn wij?
Wij zijn Krima uit Volendam. Wij zijn specialist in het maken van gipsdecoraties. Dit doen wij al ruim 20 jaar. Krima bestaat uit eigenaren Gerard van Zelst en Ben Meijer. Verder hebben wij nog een aantal uitstekende werknemers in dienst.

Wat doen wij?
Wij maken allerlei soorten gipsdecoraties. In eerste instantie begonnen we met kerstkribben en beeldjes van gips. Nu maken wij vooral gipsen plinten, lijsten en rozetten. Naast het fabriceren van gipsdecoraties richten wij ons ook op het aanbrengen ervan. U kunt ook bij ons terecht voor het restaureren van oude monumentale plafonds. Krima levert veel aan bouw-, afbouw- en stucadoorsbedrijven, maar ook aan particulieren.

Onze werkwijze
Bestelt u nu uw gipsdecoraties bij Krima, dan komen wij ze binnen 2 weken bij u plaatsen. U maakt van tevoren met ons een vaste prijsafspraak, waardoor u altijd duidelijkheid heeft. Na het plaatsen is uw plafond schilderklaar.

Foto's van KRIMA

KRIMA image 1
KRIMA image 2
KRIMA image 3
KRIMA image 4
KRIMA image 5
KRIMA image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over KRIMA. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map