Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt11.4 ℃

Kroon Autokeuringen in Almere

Bezoekadres:

Kroon Autokeuringen

Urkwal 27
1324HN Almere
06-14965329
info@kroonautokeuringen.nl
https://kroonautokeuringen.nl

Kroon Autokeuringen

Wil je een auto verkopen of wil je jouw wagen tweedehands kopen? Dan help ik je graag om dit aan- of verkoopproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Door mijn jarenlange ervaring in de autobranche zorg ik ervoor dat je een goede investering doet waar je jaren van kunt profiteren en help ik je de beste prijs te krijgen voor jouw oude auto.

Aankoopkeuringen door Kroon
Het kopen van een tweedehands auto lijkt gemakkelijk door het grote (online) aanbod occasions, maar dit kan toch lastiger zijn dan je denkt. Wil je een goede investering doen door een auto te kopen die er goed uit ziet, van goede kwaliteit is en bovendien nog vele jaren mee gaat? Dan heb je hier specifieke kennis en goed inzicht voor nodig.

Ik help je graag de beste auto te kopen door een auto te keuren en aankoopadvies te geven op basis van deze keuring. Ik kan de auto keuren in de eigen garage, maar ik kan voor een kleine vergoeding ook naar jouw locatie komen om een uitgebreide autokeuring uit te voeren. En heb je ook hulp nodig met het zoeken van een geschikte tweedehands auto? Dan zoek ik een goede auto voor je, die ik uiteraard ook helemaal keur.

Foto's van Kroon Autokeuringen

Kroon Autokeuringen image 1
Kroon Autokeuringen image 2
Kroon Autokeuringen image 3
Kroon Autokeuringen image 4
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kroon Autokeuringen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map