Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt19.1 ℃

PotjesAkkerbouw in Oterleek

Bezoekadres:

PotjesAkkerbouw

Lange Molenweg 24
1842EN Oterleek
072-5039707
info@potjesakkerbouw.nl
http://www.potjesakkerbouw.nl

Potjes Akkerbouw

Onze teelt bestaat uit diverse soorten tafel- en friet aardappelen, uien, tarwe en sinds kort ook weer suikerbieten. Wij telen o.a. Frieslander, Bintje en Victoria, maar ook aparte soorten zoals de Festo. Ieder jaar willen we wel eens nieuwe rassen uitproberen. De rassen die wij telen staan onder de tab rassen.

Alle soorten aardappelen, maar natuurlijk ook onze uien verkopen wij ook aan huis. U bent dan ook van harte welkom in onze boerenwinkel. Ook worden onze aardappels en uien verkocht via de markt en andere huisverkopers. Het hele jaar door hebben wij aardappelen voor u.

Wilt u wat weten over de teelt van aardappelen, uien, tarwe of suikerbieten, dan kunt u dit vinden onder de tab teelt. Daar vind u wat er allemaal bij komt kijken om aardappels, uien,tarwe of suikerbieten te telen.

Als u meer over het bedrijf zelf wilt weten dan kunt u dat vinden onder de tab over ons. Maar ook hebben we een facebook pagina waar de dagelijkse dingen op worden vermeld. Als u dit leuk vind like onze pagina dan.

Natuurlijk hebben we ook enkele aardappel- en uien recepten op onze site staan. Maar er zijn veel meer sites waar u heerlijke recepten kunt vinden . Kijk voor recepten ook eens op www.aardappels.nl.

Verder hebben we nog een tab met wetenswaardigheden. Hier staat ook o.a. informatie die u hoort te weten als u aardappels koopt. Zo leest u hier wat er gebeurd als u aardappelen laat vallen.

Op maandag 7 december 2015 zijn er TV opname gemaakt op ons bedrijf. Wilt u de uitzending zien klik dan op deze link.

Voldoende informatie dacht ik zo. Kijk gerust even rond. Wilt u wel aardappelen bij de boer kopen, maar wonen wij te ver weg…. kijk dan eens op de site www.productenvandeboer.com

Foto's van PotjesAkkerbouw

PotjesAkkerbouw image 1
PotjesAkkerbouw image 2
PotjesAkkerbouw image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over PotjesAkkerbouw. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map