VOLENDAM - De VriendenLoterij heeft ons aangeboden om ons financieel te ondersteunen. Dit kan op een heel simpele manier.

Gegarandeerd cadeaubon € 20,-

Speel mee voor HV KRAS/Volendam en je maakt iedere week kans op € 100.000,-, auto’s, verre reizen of één van de duizenden andere prijzen. Bij het kopen van een lot voor € 13,50 per maand krijgt u ook nog eens gegarandeerd een cadeaubon naar keuze t.w.v. € 20. Het lot is maandelijks opzegbaar. Ook kunt u met uw huidige lot de club steunen, door uw lot om te zetten naar HV KRAS/Volendam. Maar ook onze vereniging wint elke week, gegarandeerd. Want 50% van de lotprijs is voor onze club! Geld, dat wij heel goed kunnen gebruiken. Als klap op de vuurpijl krijgt ook de club met de meest succesvolle campagne een extra geldbedrag van de Vrienden loterij. Wij als club zijn ervan overtuigd dat wij dit kunnen!

Belactie

Namens de VriendenLoterij wordt er een belavond georganiseerd op 15 november tussen 19:00 en 21:30. Tijdens deze avond zullen alle leden opgebeld worden met de vraag of ze een lot willen kopen. Weet u nu al dat u een lot wilt kopen of dat u uw lot wilt omzetten en HV KRAS wilt steunen? Mail dan naar: winactie@handbalvolendam.nl en stuur dan uw naam en telefoonnummer. U wordt dan op de avond als eerste gebeld en zo zorgt u ervoor dat we een goede start van de avond hebben.

Alvast bedankt voor alle steun!

Veelgestelde vragen actie VriendenLoterij

Wat zijn de kosten en hoelang zit ik hieraan vast?
Een lot kost € 13,50 per maand, waarvan de helft naar de club gaat. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Het is dus mogelijk om eenmalig eens mee te spelen, zonder aan een jaarlijks abonnement vast te zitten. Het is aan de eigenaar van het lot om het lot tijdig op te zeggen.

Wat zijn de voordelen voor mijzelf?
Voor u als supporter, lid, fan of andere betrokkene steun je natuurlijk HV KRAS/Volendam. Verder zijn er in de VriendenLoterij natuurlijk prachtige prijzen te winnen zoals: € 100.000,-, auto's, reizen en duizenden andere prijzen. Verder krijg je van de VriendenLoterij, bij aankoop van een nieuw lot, een cadeaubon naar keuze t.w.v. € 20.

Wat doet HV KRAS/Volendam met de inkomsten?
Met het geld dat HV KRAS/Volendam ophaalt met de VriendenLoterij wordt er geïnvesteerd in de jeugdopleiding. Zo kunnen er nieuwe en betere materialen worden aangeschaft, waar de jeugdspelers mee kunnen trainen. Op de lange termijn komen er door deze investeringen nieuwe talenten bovendrijven die voor onze Heren en Dames 1 uitkomen.

Heeft u verder nog vragen? Mail dan naar: winactie@handbalvolendam.nl