Zeer lichte bewolking13.8 ℃

Ton Koning Tweewielers in Volendam

Bezoekadres:

Ton Koning Tweewielers

Julianaweg 149
1131DH Volendam
0299-363597
info@tonkoning.nl
https://www.tonkoning.nl

TON KONING TWEEWIELERS


Ton Koning Tweewielers is al ruim 80 jaar specialist in fietsen. In onze hypermoderne winkel adviseren onze deskundige en goed opgeleide professionals u graag op het gebied van alle soorten fietsen. Wij bieden namelijk een ruim assortiment van kinder-, stads- en elektrische fietsen. Daarnaast zijn wij een belangrijke sponsor, leverancier en adviseur voor amateur- en beroepsmatige wielrenners. Zij kunnen bij ons hun fiets volledig op maat laten bouwen, terwijl wij hen daarna met ons speciale Precision Fit programma aan een perfecte fietshouding helpen!

Wie bij Ton Koning koopt, koopt met een gerust hart. Ton Koning staat namelijk voor verregaande kennis en hoogstaande service. Wij hebben zelfs een haal- en brengservice die uw fiets ophaalt voor reparatie in de hele regio! Kom eens langs om lekker rond te kijken! De cappuccino staat klaar en de kinderen kunnen hun gang gaan in de gloednieuwe speelhoek!

Hou van je fietswinkel
Een webshop kan geen lekke band repareren, je stuur verstellen, langskomen om jouw fiets op te halen, een cappuccino inschenken of een grapje maken. Lokale fietsenwinkels zijn het hart en ziel van de fietsen. Kies daarom voor jouw fietsenwinkel in de buurt in plaats van te kiezen voor het internet.

(T)ons ruime assortiment
Bij Ton Koning is er op fietsgebied voor ieder wat wils. Het kan best lastig om een keuze te maken uit zoveel merken E-bikes, Custom Build fietsen, wielrenfietsen, mountainbikes of tweedehands toppers. maar daarom is het ook zo handig dat je hierbij alle hulp krijgt van ons én dat je fietsen hier gewoon kan uitproberen! Ook is het een gerust idee dat u na aankoop van uw E-bike daarna ook alle garantie en service krijgt die u verdient! De klant is Koning bij Ton Koning!

Precision fit testcentrum
Ton Koning zorgt ervoor dat amateur- of beroepsmatige wielrenners perfect op hun fiets zitten dankzij Precision Fit! Veel blessures ontstaan namelijk vanuit een onjuiste fietshouding. Onze gediplomeerde specialisten stellen uw fiets na een reeks speciale tests tot op de millimeter precies voor u af. Dankzij Precision Fit worden fysieke ongemakken voorkomen en zullen uw prestaties verbeteren!


Foto's van Ton Koning Tweewielers

Ton Koning Tweewielers image 1
Ton Koning Tweewielers image 2
Ton Koning Tweewielers image 3
Ton Koning Tweewielers image 4
Ton Koning Tweewielers image 5
Ton Koning Tweewielers image 6
Ton Koning Tweewielers image 7
Ton Koning Tweewielers image 8
Ton Koning Tweewielers image 9
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordeling(en)


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Ton Koning Tweewielers. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map