VOLENDAM - De twee topsportverenigingen in Volendam slaan dit jaar de handen ineen. FC Volendam organiseert al enkele jaren met groot succes het gala rond de kerstdagen, maar de editie van dit jaar wordt met de aanwezigheid van HV KRAS/Volendam extra speciaal. Op zaterdag 16 december organiseren de twee clubs gezamenlijk het Topsport Gala in sporthal Opperdam. De avond staat bol van spectaculaire optreden en culinaire hoogstandjes van Runderkamp.

Daar waar eerder het KRAS Stadion van FC Volendam het decor was voor het kerstgala, wordt nu Sporthal Opperdam wordt omgetoverd tot een prachtige zaal. Runderkamp zal de gasten deze avond laten genieten op culinair gebied, terwijl topartiesten als Dré Hazes, OG3ne en de Nederlandse volkszanger Pascal Redeker met optredens zorgen voor een topfeest. De vierde topartiest is nog een verrassing. Quinty Trustfull praat het geheel als presentatrice aan elkaar.

De opbrengst van het gala gaat naar de jeugdopleiding van beide verenigingen. Deze opbrengst maakt het mogelijk om nog meer te investeren in de jeugd. Op termijn moet dit ertoe leiden dat er nóg meer spelers uit de eigen jeugdopleiding uitkomen in het eerste team.

Een toegangsbewijs voor het gala bedraagt € 250 per persoon. Ga naar de website www.topsportgalavolendam.nl en meld je aan voor deze onvergetelijke avond!