PURMEREND - Op 6-7-8-9 juli zijn er weer de jaarlijkse Purmerfeesten. De feesten vinden plaats in een loods op de Oosterweg E28 in de Purmer. Op donderdagavond starten we met het traditionele klaverjassen. Sinds vorig jaar zijn we ook gestart met een Keez toernooi op donderdagavond.

Deze werd al druk bezocht en daarom zorgen we dit jaar voor meer tafels met spellen. Vrijdagavond beginnen we om 18.00 met het beachvolleyballen. Als dat is afgelopen, hebben we een feestavond met muziek van de band “La Stampa”.

Zaterdagmiddag is er een kindermiddag met diverse leuke activiteiten, met suikerspinnen en het officiële springkussen van Trekker Ted. In de avond gaan we helemaal los op de muziek van de band “The Hottub Heroes”. In de pauze draait DJ Marco Bos.

Zondag om 12.30 start de autopuzzelrit en ter afsluiting is er weer de Playbackshow. We beginnen met de mini playbackshow en daarna is het de beurt aan de volwassenen. We sluiten de avond/feestweek weer af met DJ Marco Bos.

Kijk voor meer informatie op onze vernieuwde website www.purmerfeesten.nl en houdt onze Facebook pagina in de gaten voor leuke acties!! Facebook.com/Purmerfeesten