VOLENDAM - Veel van de muzikale helden van singer-songwriter Specs Hildebrand (66) zijn de laatste jaren overleden. Anderen hebben stilaan de leeftijd bereikt waarop het punt het tijdelijke voor het eeuwige te wisselen, nadert.

Om enige van die helden een passend eerbetoon te geven is er een theaterconcert samengesteld met als titel: Tribute To The Trinity. (Celebrating the songs of Guy Clark, Townes Van Zandt and Mickey Newbury). And more!

Samen met multi-instrumentalist Janos Koolen zal Specs Hildebrand op vrijdag 14 juli in het PX Theater meerdere songs van bovengenoemde singer-songwriters ten gehore brengen Janos Koolen (36) is een veelgevraagd sessiemuzikant en vaste begeleider van Frédérique Spigt. Verder speelt hij bluegrass met Monroe (met o.a. Douwe Bob) en Steam Powered Aereo Plane (met o.a. Fay Lovsky).

Als extra – And more! – zullen ook enige songs van andere, al dan niet nog in leven zijnde, grote voorbeelden en nieuw materiaal van Specs zelf ten gehore gebracht worden. Wie de live-reputatie van Specs een beetje kent, zal niet verbaasd zijn te vernemen dat hij en Janos de nummers van bovengenoemde artiesten op geheel eigen wijze zullen benaderen. Uiteraard met respect voor het origineel.

Als de agenda het toestaat, en die kans is niet gering, zal een mystery-guest, een artiest die door Specs zeer bewonderd wordt, ook een bijdrage leveren.

Een unieke avond, voor de liefhebber.

Tribute To The Trinity
Celebrating the songs of Guy Clark, Townes Van Zandt & Mickey Newbury. And more!

vrijdag 14 juli | Deur open: 19:00 uur | Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: € 10,- (excl. transactiekosten)
Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX