VOLENDAM - Jong FC Volendam is woensdagavond in eigen huis met 1-3 onderuit gegaan tegen SV Spakenburg. Aanvoerder Floris van der Linden van de "Blauwen" kronnde zich tot man van de wedstrijd door alle Spakenburgse goals voor zijn rekening te nemen.

Van der Linden opende al na zeven minuten de score door bij de eerste paal binnen te tikken. De thuisploeg van trainer Kiki Musampa kwam in de 37e minuut terug via de gelijkmaker van Joey Antonioli.

Kort na de rust maakte Van der Linden zijn tweede en ondanks aandringen van de thuisploeg wist de spits kort voor tijd zijn hattrick te voltooien door keeper Lauwers voor een derde keer te passeren.

Jong FC Volendam speelt komende zaterdag weer thuis als men Kozakken Boys ontvangt.