EINDHOVEN - PSV heeft ook zijn zevende wedstrijd van dit eredivisieseizoen gewonnen, alwaar FC Volendam de rode lantaarn weer in handen heeft. De koploper was in het eigen Philips Stadion de Volendammers met 3-1 de baas.

PSV was lange tijd heer en meester en kwam via een fraaie knal van Lang, waarbij keeper Backhaus, niet vrijuit ging al snel op voorsprong. De ploeg miste daarna echter kans op kans en hield daarmee FC Volendam in leven.

Vlak na rust maakte invaller Til na een mooie pass van Tillman de tweede Eindhovense treffer. Opnieuw miste PSV enkele grote kansen, waarna Twigt vanaf de strafschopstip iets kon terug doen. Het was zodoende ineens weer spannend, maar PSV gaf de zege niet meer weg en wist na een rode kaart voor Benamar ver in de blessuretijd nog te scoren via Tillman: 3-1.