VOLENDAM - In opdracht van de gemeente is KWS Infra op dit moment de herinrichting van de Schoklandstraat en de Mgr. C. Veermanlaan te Volendam aan het afronden. In het weekend van 28 en 29 juli ’18 worden de toplaag van het asfalt en de belijning aangebracht. Tijdens de werkzaamheden is de rijweg afgesloten voor alle verkeer.

Na het asfalteren en het aanbrengen van de belijning en markering wordt de weg weer vrijgeven voor al het verkeer.

Werkzaamheden
De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd:
- Rode fase: Op zaterdag 28 juli wordt de deklaag van asfalt aangebracht op de rijbaan en fietsstroken. Aansluitend op wordt zondag 29 juli de markering aangebracht.
- Blauwe fase: Op zondag 29 juli wordt de deklaag van asfalt aangebracht op de rijbaan en fietsstroken. Op dezelfde dag wordt de markering aangebracht.
Op de tekening zijn de werkzaamheden zichtbaar gemaakt.

Afsluiting
- Rode fase: Op zaterdag 28 juli 05:00 uur wordt de weg afgesloten voor al het verkeer en wordt op zondag 29 juli rond circa 19:00 uur weer opengesteld.
- Blauwe fase: Op zondag 29 juli 05:00 uur wordt de weg afgesloten voor al het verkeer en op zondag 29 juli rond circa 19:00 uur weer opengesteld.

Parkeergelegenheid
Tijdens de werkzaamheden vervallen er tijdelijk een aantal parkeerplaatsen, de auto’s dienen voor zaterdag 28 juli aanstaande om 05:00 verwijderd te zijn.

Nadere informatie
Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de heren W.W. de Jong of G. van Niekerken van de afdeling Openbare Werken, sectie Werken & Projecten, tel. 0299-398398.

Weersomstandigheden
Voor het aanbrengen van de toplaag van het asfalt mag het niet te hard regenen. Wanneer het weer tegenzit, zal (een deel van) het werk worden uitgesteld en op een later moment worden uitgevoerd.