EDAM - Gemeente Edam-Volendam nodigt u uit om aan twee participatie-avonden deel te nemen over de ontwikkeling van het centrum van Edam. De gemeente geeft u de gelegenheid om in gesprek te gaan omdat u als bewoner, ondernemer of vereniging een belang bij de ontwikkelingen heeft. De gemeente beseft hoeveel dit gebied betekent voor Edam en de mensen die er leven en werken.

Wij nodigen u uit om op de volgende data aanwezig te zijn:

11 juni - 19.30 uur - Vergadercentrum Edam – Schepenmakersdijk 16

Deze avond is voor u de gelegenheid om mee te denken, te brainstormen over mogelijke functies op de locatie aan de Hoogstraat. Zoals de gemeenteraad op 25 april heeft nagedacht over welke zaken van belang zijn op deze locatie, bieden wij u nu deze avond om uw creativiteit, ondernemerschap en betrokkenheid met ons te delen. Wij zullen ook presenteren welke denkrichtingen reeds zijn besproken.

21 juni – 19.30 uur – Vergadercentrum Edam – Schepenmakersdijk 16

Deze bijeenkomst is erop gericht om een integrale visie te ontwikkelen op de ontwikkelingen in het centrum. Wij horen de roep uit de maatschappij om het verband te zien tussen de planontwikkelingen op het Korsnäss terrein, het gebied aan de Hoogstraat, parkeren en verkeer, economie, horeca en wonen. Het is van belang dat we met elkaar vooruit kijken en op basis van een goed afgewogen visie werken aan de plannen.