EDAM-VOLENDAM -Ter gelegenheid van de Dag van de Ondernemer op vrijdag 17 november heeft Wethouder Bootsman-Tol drie ondernemers in het zonnetje gezet. Maryam en Emil van Snoepwinkel Edam, Tilly Veerman van Veerman Bewindvoering en Anja Zwarthoed van Italia Si ontvingen een taart en een bos bloemen als dank voor hun ondernemerschap.


Nominaties

Dit jaar riep de wethouder Economie voor het eerst de inwoners en ondernemers op om een ondernemer uit de gemeente voor te dragen, die het verdiende extra in de belangstelling te staan. Er zijn maar liefst 34 nominaties binnen gekomen.

U vindt de lijst met genomineerden hier

Uit deze inzendingen zijn drie willekeurige ondernemers geloot.

Wethouder Bootsman-Tol: 'Ondernemers zijn het visitekaartje van een gemeente en van groot belang voor de leefbaarheid en de bedrijvigheid. Deze drie ondernemers staan voor ALLE ondernemers in de hele gemeente Edam-Volendam, die ik bij deze allemaal wil bedanken voor alles wat zij voor ons doen en betekenen. Samen maken zij onze gemeente nog mooier. De reacties van inwoners, collega-ondernemers en werknemers op de oproep waren enthousiast en hartverwarmend. Ondernemers verdienen veel respect voor hun werk en inzet.'