VOLENDAM - Vanaf 27 februari organiseert het CJG de nieuwe cursus ‘Jij en Scheiden’. De cursus is speciaal bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar waarvan de ouders gescheiden zijn. Tijdens de cursus wordt de kinderen geleerd hoe ze om kunnen gaan met de scheiding van hun ouders. En natuurlijk ook met de nieuwe situatie. Dit gebeurt allemaal in groepsverband. Daardoor is het voor de kinderen erg veilig.

Twee ouderbijeenkomsten

Ook voor de ouders zijn er twee bijeenkomsten in deze cursus. Hier wordt de ouders geleerd hoe zij de ontwikkeling van hun kind zo goed mogelijk kunnen ondersteunen in, tijdens of na de moeilijke periode van een echtscheiding. Ervaring leert ons dat deze cursus door ouders en kinderen als zeer nuttig wordt ervaren.

Wanneer en waar
De cursus voor de kinderen begint op donderdagmiddag 27 februari en duurt van 15.30 tot 17.00 uur. De cursus is zes weken lang op donderdagmiddag. De ouderbijeenkomsten zijn op donderdagavond 5 en 26 maart van 19.00 tot 20.30 uur. De locatie: Het CJG, Wieringenlaan 1a (naast de VOMAR) in Volendam.

Schrijf u nu nog in via: cjg@edam-volendam.nl. Voor meer info kunt u terecht op onze website: www.cjgedamvolendam.nl.