VOLENDAM - Goed nieuws! Op zaterdag 9 juli vindt de vierde Regionale Duurzaamheidsbeurs plaats. Dit keer als onderdeel van de jubileumfeesten van Purmer 400 jaar. In de feesttent krijgt u de verstandigste adviezen, proeft u van de lekkerste streekproducten en krijgt u tips voor de leukste trips in de regio.

Op de beursvloer en in de vele kramen informeren specialisten op het gebied van energiebesparing, subsidies en lokale initiatieven u graag over wat voor ú het meest toepasbaar is. Producenten van de puurste streekproducten laten u proeven. U ziet er nieuwe modellen elektrisch vervoer. En Bureau Toerisme Laag Holland, dé toeristische organisatie voor onze regio weet alles van de leukste Uitjes Dichtbij.

Bedrijven en organisaties

Onder andere de volgende bedrijven en organisaties zijn aanwezig:

  • Electro 20020, Sunforce, BKB Spouwisolatie, Samen-Om, Unique House, Architectenburo Ruben Wennekers, Duurzaam Bouwloket, Energiecoöperaties Zon op Marken en Zon op Purmerend.
  • Brood Purmerend, de Beemster Kaaswagen, Am Vegan Cookies, Biobite Foodlab, Natuurboerderij Hardebol, Bijenteeltvereniging Beemster, de Beemsterling, Beemsterlantsvarken, IVN, Stichting Duurzaam Waterland, Etersheimerbraak. En ‘natuurcateraar’ Country Home Cooking.
  • Vertegenwoordigers van de gemeenten Purmerend, Edam-Volendam en Waterland zijn aanwezig om u te vertellen over de specifieke plannen en mogelijkheden van úw gemeente.

Waar en wanneer

  • De beurs is zaterdag 9 juli van 10.00 – 15.00 uur; gratis toegankelijk.
  • Locatie: Feesttent Oosterweg E5a, Purmer.

Meer informatie

Mail of kijk op de website 400jaarpurmer

voor meer informatie.

De beurs wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten Purmerend, Edam-Volendam, Waterland en de provincie Noord-Holland.