VOLENDAM - Slechts één overwinning hadden de zaalvoetballers van TPP/Feyenoord Futsal dit seizoen behaald, maar in Volendam wisten de Rotterdammers eindelijk weer eens te zegevieren. Iets wat ZVV Volendam vooral zichzelf mocht aanrekenen aangezien het twee handenvol kansen om zeep hielp.

Het was weer eens illustrerend voor het huidige seizoen voor de ploeg van coach Hjalmar Hoekema. De ploeg was de gehele wedstrijd de betere, kreeg voldoende kansen, maar stond na afloop weer met lege handen. Nu moet gezegd worden dat de doorgaans betrouwbare keeper Jack Steur niet zijn meest gelukkige wedstrijd speelde en bij drie tegendoelpunten niet vrijuit ging.

In de eerste helft was een voorsprong van de Rotterdammers teniet gedaan door een treffer van Robin Bont. Na de rust knalt Johan Keizer zijn ploeg naar een verdiende voorsprong, maar weifelend optreden van Steur zorgt voor de gelijkmaker, en even later is het zelfs 2-3. Johan Mühren zorgt dan nog wel voor de gelijkmaker doch door een arbitrale dwaling komt Feyenoord in de laatste minuut in balbezit en door niet kordaat ingrijpen van zowel Appel als Steur nemen zij de zege mee naar huis (3-4).