HENDRIK IDO AMBACHT - Jong FC Volendam kent een prima competitiestart. Zaterdag wist de ploeg van trainer/coach Johan Plat een zakelijke, maar dikverdiende zege te behalen op ASWH.

De ploeg uit Hendrik Ido Ambacht wacht nog altijd op de eerste zege, maar kon tegen de Volendamse beloften geen vuist maken. Na een handvol kansen over en weer kwamen de gasten na een klein kwartier op voorsprong via Jim Beers die keeper Janssen het nakijken gaf. De Plat-equipe kreeg nog een aantal mogelijkheden, maar wist voor de rust niet meer te scoren.

Dat deed men wel in de tweede helft toen men het duel naar zich toe trok. In de 65e minuut wist Joey Antonioli voorbereidend werk van Younes Taha el Idrissi af te ronden. El Idrissi zorgde zelf vlak voor tijd voor de genadeklap: 0-3.