UTRECHT - Met de achtste overwinning in de laatste negen wedstrijden blijft RKAV Volendam meedraaien om de bovenste plaatsen in de derde divisie. Onder barre weersomstandigheden werd het uitduel bij Kampong met 1-3 gewonnen.

Al na zes minuten kon Daan Steur de score openen na een scrimmage. De 0-1 bleek tevens de ruststand. Met de stevige wind in de rug werd de overmacht van de ploeg van trainer Berry Smit nog groter. halverwege de tweede helft kwam dat ook in de score tot uiting toen Daan van Baarsen het net vond. Vlak voor tijd gooide de sterk spelende Jim Beers het duel defintief in het slot waarna Kampong nog wel de eer kon redden.

RKAV Volendam komt nog tweemaal in actie voor de winterstop. Als nummer drie in de stand ontvangt men komende zaterdag het laaggeklasseerde Hoogeveen. Een paar dagen later treft men in de KNVB-beker tweede-divisionist AFC,