VOLENDAM - RKAV Volendam heeft de thuiswedstrijd tegen ZVV Kroeven met nipt verschil gewonnen. De ploeg van coach Hjalmar Hoekema wist in een uitstekende eerste helft de basis te leggen voor de zege: 3-2.

De thuisploeg ging prima van start tegen de ploeg uit Roosendaal die eerder dit seizoen in de beker nog te sterk was voor de Volendammers. Dankzij snelle treffers van Sam Schokker en Rijk Schilder nam men een voorsprong en die werd kort voor rust uitgebreid door een treffer van Robin Bont: 3-0.

De tweede helft gaf echter een ander beeld want de thuisploeg raakte te makkelijk de bal kwijt en kwam onder druk te staan en binnen zeven minuten kwam Kroeven door Mahaoui en Aarabi terug tot 3-2. Hoekema besloot de niet geheel fitte Nick Schilder en Robin Kwakman in de ploeg te brengen en dit gaf meer rust waardoor de zege over de streep getrokken kon worden.