VOLENDAM - Op maandag 27 juni 2022, tussen 01.00 uur en 01.30 uur, fietste een 20 jarige Volendammer over de Julianaweg in de richting van Katwoude. Tussen de Sportlaan en de Eikenlaan reden 2 jongens op een donker kleurige scooter achter de 20 jarige fietser. De fietser werd door een van die jongens hard op zijn achterhoofd geslagen en hij viel daardoor met een smak op de grond.


De twee jongens stapten van de scooter af kennelijk met de bedoeling de 20 jarige Volendammer nog meer te slaan. Toen een automobilist op de Julianalaan zijn auto stil op de weg zetten bij de gevallen fiets stapten de 2 jongens snel op de scooter en reden weg. Een van die twee jongens riep nog dat ze de klus een andere keer nog wel af zouden maken.

De mishandelde fietser is ondanks de pijn aan zijn hoofd naar huis kunnen rijden en de volgende dag stelde een arts vast dat hij kennelijk met een hard voorwerp op zijn achterhoofd was geslagen. Ook werd een hersenschudding vastgesteld.

Heeft u relevante informatie over deze laffe mishandeling ? Heeft u misschien camerabeelden ? Belt u dan de politie; 0900-8844