VOLENDAM - De politie is op zoek naar getuigen en betrokkenen van een ernstige mishandeling op vrijdagavond 19 maart, omstreeks 20.20 uur, in het parkje tussen Breezand en het Top. Het incident vond plaats achter winkelcentrum De Stient, ter hoogte van de achteruitgang van drogisterij het Kruidvat.

Een 30-jarige man is daar door een groep jongelui geschopt en geslagen. Het slachtoffer is hierbij ernstig gewond geraakt aan hoofd en bovenlichaam, en zijn kleding is besmeurd met bloed. Hij is opgenomen in het ziekenhuis. Er is aangifte gedaan en het slachtoffer wordt slachtofferhulp aangeboden. De politie heeft een buurtonderzoek verricht.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij deze mishandeling betrokken zijn dan horen wij dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2021057620.