Zoek je een breedtelamp voor je vrachtwagen? Kijk dan eens bij Truckjunkie, waar je een uitgebreid assortiment aan breedtelampen vindt die geschikt zijn voor 24-volt systemen van elke vrachtwagen. In deze webshop vind je breedtelampen van topmerken zoals LEDSON, Gylle en Strands.


Wil je meer weten over breedtelampen? Lees dan snel verder, want in dit artikel leggen we uit wat dit zijn en waarom ze belangrijk zijn voor jouw vrachtwagen.

Wat zijn breedtelampen?

Breedtelampen - soms ook breedtepalen genoemd - zijn belangrijke truckaccessoires die zorgen voor betere zichtbaarheid en veiligheid. De breedtelampen van Truckjunkie zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge standaarden van de transportsector. Ze zijn stevig gebouwd, duurzaam en kunnen goed tegen allerlei weersomstandigheden. Met hun heldere verlichting ben je altijd goed zichtbaar, wat zowel voor jezelf als voor andere weggebruikers erg voordelig is.

Waarom zijn breedtelampen belangrijk voor je vrachtwagen?

• Ze vergroten de zichtbaarheid van je vrachtwagen voor anderen, vooral in het donker of bij slecht weer;

• Ze verbeteren jouw zicht op de weg;

• Andere bestuurders kunnen de afmetingen van je vrachtwagen beter inschatten, wat de kans op ongevallen verkleint;

• In veel landen is het verplicht om ze op grote vrachtwagens te hebben;

• Ze helpen bij het voorkomen van botsingen, waardoor je vrachtwagen minder snel beschadigt;

• Ze geven je vrachtwagen een professionele uitstraling.

Welk merk breedtelampen is het beste?

De beslissing welk merk breedtelampen het beste is voor jouw vrachtwagen, hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Bij Volendamsdagblad zijn we vooral te spreken over de verlichting van LEDSON. Deze lampen zijn zuinig in gebruik en hebben een lange levensduur dankzij de kleine, efficiënte LED-lampjes. Ze verbruiken minder energie dan traditionele gloeilampen, waardoor ze langer mee gaan.

Koop al je truck-accessoires bij Truckjunkie

Ben je op zoek naar de perfecte accessoires voor je vrachtwagen? Zoek niet verder! Bij Truckjunkie vind je alles wat je nodig hebt om je truck zowel functioneel als stijlvol uit te rusten. Van duurzame breedtelampen tot trendy interieurdecoraties of luchtverfrissers van onder andere het merk Poppy, deze webshop heeft een uitgebreid assortiment dat aan al je wensen voldoet. Waar wacht je nog op? Verhoog je veiligheid, verbeter je zichtbaarheid en voeg een persoonlijk tintje toe aan je vrachtwagen met de hoogwaardige producten van Truckjunkie!