EDAM - Op woensdag 7 februari wordt er een Duurzame Energie Markt georganiseerd in De Singel te Edam. Van 19:00 uur tot 22.00 uur kunt u hier terecht om inspiratie op te doen over de verduurzaming van uw woning.

Vijftien bedrijven en organisaties presenteren deze avond verschillende producten om de verwarming van uw woning te verduurzamen. Denk hierbij aan isolatietechnieken, Warmtepompsystemen, infrarood warmte-panelen, Heat-Pipes voor warm water, water-recirculerende douches, efficiënte ventilatie van radiatoren, doorstroom-waterverwarmers . Daarnaast kunnen bezoekers bij deze bedrijven en organisaties terecht met al hun vragen voer de financiering / subsidies.

Behalve dat het goed is om gas gebruik in Nederland te verminderen, is het ook goed voor de portemonnee. Goed isoleren wordt qua investering vaak al in 5-7 jaren terug verdiend en door de woning aardgasvrij te verwarmen bespaart u snel al zo'n 75% op de gasrekening. Een warmtepomp is met huidige subsidie van overheid tegenwoordig bijna zo duur als een gas-ketel. Voor meer informatie over de voordelen van het verduurzamen van uw woning bent u woensdagavond van harte welkom in De Singel in Edam.