EDAM-VOLENDAM - De gemeente Edam-Volendam gaat het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking 2018 niet meer op papier versturen aan inwoners die in het bezit zijn van een Berichtenbox.

De Berichtenbox is een persoonlijke, beveiligde postbus voor digitale berichten van de overheid. In de Berichtenbox kunt u digitale berichten ontvangen, bewaren en beheren van onder meer de Belastingdienst, RDW, SVB, UWV en de gemeente. Als u uw Berichtenbox nog niet heeft geactiveerd ontvangt u de post nog gewoon thuis.

De gemeente gaat in de toekomst steeds meer gebruik maken van de Berichtenbox. Berichten of aanslagen die u normaal gesproken via de post ontvangt worden in de toekomst steeds vaker alleen nog digitaal verstuurd.

Let op melding

Als u heeft aangegeven dat u uw berichten/aanslagen van de gemeente ook via de Berichtenbox wilt ontvangen, houdt dan uw Berichtenbox goed in de gaten. Zodoende mist u geen bericht of aanslag van de gemeente. Als u heeft aangevinkt dat u emailnotificaties wilt ontvangen als er nieuwe post in uw Berichtenbox staat ontvangt een melding als er digitale post voor u klaarstaat. De aanslag valt dus niet meer bij u op de deurmat.

Ook berichten digitaal ontvangen via Berichtenbox?

Wilt u ook berichten van de overheid digitaal in uw berichtenbox ontvangen? Kijk dan op: mijn.overheid.nl.