VOLENDAM - Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden?

Meld u dan aan voor de gratis opfriscursus van Veilig Verkeer Nederland op maandag 12 maart van 10.00 - 12.00 uur en maandag 23 april van 10.00 - 12.00 uur in het vergadercentrum op de Schepenmakersdijk 16.

De cursus bestaat uit 2 dagdelen van 2 uur per dagdeel. U wordt onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. U kunt daarbij denken aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen, enz. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen. De bijeenkomst heeft een informatief karakter en het is dus geen examen.

U kunt zich inschrijven bij Veilig Verkeer Nederland, via steunpuntwest@vvn.nl of bel VVN Steunpunt West 088 524 88 38. De volgende gegevens dienen in de mail te staan: de heer/mevrouw, voorletters, achternaam, adres, postcode, plaats, geboorte datum en telefoonnummer. U ontvangt van ons een bevestiging van deelname dat tevens uw toegangsbewijs is.

Er is in de gemeente Edam-Volendam voor 35 deelnemers. Wees er dus snel bij, aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst.

Na afloop van de eerste theoriebijeenkomst bestaat de mogelijkheid om een praktijkles met een rijschool in te plannen.