Ben jij iemand die altijd op zoek is naar modieuze dameskleding? Dan is het tijd om nader kennis te maken met Nukus en Geisha. Dit zijn twee topmerken op het gebied van damesmode met Nederlandse roots. Wij merken dat de populariteit van beide labels snel stijgt, want de vraag naar dameskleding van Nukus en van Geisha neemt alleen maar toe. Ontdek hier waarom ze zo populair zijn onder modebewuste dames van alle leeftijden, maar ook wat de verschillen tussen beide labels zijn.

Nukus

Nukus is alweer heel wat jaren een uniek modemerk voor dames. In 2017 is Nick Vervoort gestart met Nukus als label en richt zich sindsien op het ontwerpen van stijlvolle dameskleding met een tijdloos karakter. Een belangrijk kenmerk, waarmee Nukus zich onderscheidt, is de kwaliteit van de stoffen met een voorkeur voor natuurlijke materialen.

Stoffen van topkwaliteit

Je treft daarom in het aanbod met damesmode de ene keer een prachtig kledingstuk van Italiaanse wol en een andere keer een item, dat gemaakt is van Portugese stof. Het is goed om te weten dat de verschillende items uit de Nukus-collectie perfect met elkaar te combineren zijn. Je bent alleen nooit klaar met winkelen als je er steeds volgens de laatste mode bij wilt lopen. Ieder jaar verschijnen er namelijk acht nieuwe collecties met tijdloze en stijlvolle designs.

Geisha

Geisha is een modemerk van Nederlandse oorsprong dat zich richt op modebewuste vrouwen van jong tot oud, die onafhankelijk in het leven staan. Ooit is het label gestart om de perfecte fit voor jeans te ontwerpen. Dat is gelukt en daarna is er nog veel meer creativiteit aan de dag gelegd om prachtige kledingcollecties te ontwerpen. Je ziet het terug in de stijl en in de prints met kleurrijke designs, maar altijd met aandacht voor een elegante look. De dameskleding van Geisha zit als gegoten, waarbij je iedere keer verrast bent door het ultieme draagcomfort. De kwaliteit is bovendien uitstekend ongeacht de stof en uitvoering van knitwear tot bleach denim.

Elk seizoen een nieuwe collectie

Er komen ieder seizoen nieuwe collecties van Geisha uit en natuurlijk zorgen wij ervoor dat je de nieuwste dameskleding in ons aanbod vindt. Zo shop je voor de zomer de leukste tops en jurkjes en heb je natuurlijk altijd een comfortabele Geisha jeans in je garderobekast hangen. De Geisha-collectie is zo uitgebreid en divers dat er altijd een kledingstuk beschikbaar is dat helemaal past bij jouw stijl en smaak. Elk seizoen weer.