EDAM-VOLENDAM - De Regionale Duurzaamheidsbeurs 2018 komt er weer aan! Op zaterdag 14 april vindt deze plaats in de nieuwe sporthal aan de Van IJsendijkstraat 365 in Purmerend. Ook dit jaar ondersteunen de gemeentebesturen van Edam-Volendam, Beemster en Purmerend, maar ook de gemeente Landsmeer dit burgerinitiatief van harte.

De beurs staat bol van praktische oplossingen om fossiele energie te besparen en van informatie over de nieuwste innovaties en wetenschappelijke achtergronden. Regionale bedrijven en organisaties tonen hun producten en diensten. Overheden vertellen over subsidiemogelijkheden. Natuurorganisaties geven voorlichting en prikkelen om in actie te komen. Scholen tonen educatieve projecten. Een beurs, kortom, waar consument en aanbieders elkaar in een geïnteresseerde omgeving ontmoeten.

De thema’s zijn: Energie, Recyclen, Voeding en Vervoer. Het accent van dit jaar ligt op het streven van de overheid naar een aardgasloze toekomst. Op welke manier kunnen we daar komen en hoe kunnen ondernemers hierin ondersteunen? Waarbij ook gedacht wordt aan de mogelijkheden voor mensen met een kleine beurs.

Ondernemers, organisaties en particuliere initiatieven uit de bovenstaande gemeenten zijn van harte welkom om met hun product, dienst of informatie op deze beurs te staan. Deelname is gratis. Voor een kraam en standaard presentatiefaciliteiten wordt gezorgd.

Bedrijven en organisaties kunnen zich aanmelden voor een gratis kraam via info@regionaleduurzaamheidsbeurs.nl

Meer informatie vindt u op www.regionaleduurzaamheidsbeurs .nl