VOLENDAM - Wil je een nieuwe kachel of haard kopen, maar weet je nog niet welke en wil je eerst professioneel advies inwinnen? Bezoek dan een kachels en haardenwinkel. Bij Volendamsdagblad raden we Kachels- en Haardenwinkel aan. Als onderdeel van Krul Alltech in Benningbroek, stelt Kachels- en Haardenwinkel je in staat om op een gemakkelijke wijze alles wat je nodig hebt voor je verwarming te verkrijgen. Met een ruim assortiment aan kachels, haarden, onderdelen en accessoires ben je ervan verzekerd dat je precies vindt wat je nodig hebt.

Waarom Kachels- en Haardenwinkel?

● Een divers aanbod van kachels en haarden;

● Een breed scala aan accessoires en onderdelen, in lijn met wat er op voorraad is;

● Gecertificeerd als specialist in hernieuwbare energie (DE-Erkend);

● Lid van de NHK (Nederlandse Haarden- en Kachelbranche).

Wat maakt een kachel van Kachels- en Haardenwinkel beter dan centrale verwarming?

Ga je bij Kachels- en Haardenwinkel een hout-, elektrische of gaskachel kopen, dan brengt dat diverse pluspunten met zich mee. Zo zorgt een houtkachel voor een authentiek en knus gevoel door het echte vuur en het knisperende geluid van het brandende hout, wat een warme en uitnodigende sfeer in huis brengt. Gaskachels bieden gemak en efficiëntie - met slechts één druk op de knop geniet je van behaaglijke warmte. Elektrische kachels zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te plaatsen, doordat ze geen schoorsteen vereisen en vaak verplaatsbaar zijn, wat je de vrijheid geeft om ze te positioneren waar de warmte het meest nodig is.

Kosteloos advies voor haarden en kachels

Zoek je naar een elegante haard of kachel om je woning behaaglijk en gezellig te maken? Ontdek de veelzijdige collectie van topkwaliteit haarden en kachels bij Kachels- en Haardenwinkel. Maak een uitstapje naar ons indrukwekkende Experience Center in Benningbroek. Laat je onderdompelen in de warmte en sfeer van onze haarden en kachels en maak gebruik van onze vrijblijvende, professionele adviezen van de Kachels- en Haardenwinkel specialisten!