Volendamsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Lichte regen11.2 ℃

Artea Grafmonumenten R.H. in Alkmaar

Bezoekadres:

Artea Grafmonumenten R.H.

Ritsevoort 18
1811DN Alkmaar
072-5112560
sandra@arteagrafmonumenten.nl
http://www.arteagrafmonumenten.nl

Artea Grafmonumenten

Steeds meer nabestaanden kiezen voor hun dierbare overledene een gedenkteken met een persoonlijke betekenis. Artea Grafmonumenten is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke gedenktekens.

Om te komen tot een gewenst resultaat begeleiden de vormgevers van Artea u graag in het ontwerptraject. Dit kan een proces zijn van inspireren, ideeën schetsen, naar elkaar luisteren en van gedachten wisselen.

Hiervoor adviseren wij u dan ook rustig de tijd te nemen. Op onze website krijgt u een globaal beeld van de onbeperkte mogelijkheden, waarbij allerlei materialen gecombineerd kunnen worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld graniet, brons, glas of roestvast staal. Het meest complete beeld krijgt u natuurlijk in een persoonlijk gesprek.

Kom dus gerust eens vrijblijvend langs in ons bedrijf of maak een afspraak voor een bezoek bij u thuis, zodat u in alle rust en in uw eigen omgeving de mogelijkheden, het ontwerp en de uitvoering met ons kunt bespreken.

Foto's van Artea Grafmonumenten R.H.

Artea Grafmonumenten R.H. image 1
Artea Grafmonumenten R.H. image 2
Artea Grafmonumenten R.H. image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Artea Grafmonumenten R.H.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map