Bewolkt17.9 ℃

Bliek Sanitair in Volendam

Bliek Sanitair

Al ruim 30 jaar heeft Bliek Sanitair ervaring met het leveren van topkwaliteit sanitair voor particulieren en bedrijven in Noord-Holland en worden onze badkamers en sanitair geplaatst en bewonderd in Volendam en Purmerend e.o. Met deze jarenlange ervaring kennen we de sanitairmarkt door en door. Hierdoor bieden we een uitgebalanceerd badkamerprogramma, waarbij we ons laten leiden door kwaliteit tegen de beste prijs, zodat u ervan verzekerd bent geen cent teveel te betalen.

Visie
Door het voortdurend volgen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sanitair en installatie zijn we altijd op de hoogte van de meest recente trends. Hierdoor kunnen we de best mogelijke ideeën met onze klanten bespreken waardoor we sterk de toekomst in gaan. Daarbij streven we altijd naar perfectie.

Natuurlijk proberen we ons altijd te onderscheiden. Dit doen we door alles in eigen beheer uit te voeren en de klant een vast aanspreekpunt te bieden. Hierdoor werken we efficiënt en slagvaardig en zijn we altijd flexibel. Daarbij nemen we de tijd om de wensen van de klant goed op een rijtje te krijgen, waardoor ons aanbod altijd aansluit bij de wens van de klant.

Foto's van Bliek Sanitair

Bliek Sanitair image 1
Bliek Sanitair image 2

Zoek een bedrijf in Volendam:

Adres
Julianaweg 141GG
1131 DH  Volendam
Telefoon
0299-366358
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Bliek Sanitair. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map