Bewolkt18.9 ℃

Contaxus Belastingadviseurs in Volendam

Contaxus Belastingadviseurs

Contaxus is een veelzijdig en onafhankelijk belastingadvieskantoor gevestigd in Volendam en Schiphol-Rijk. Al onze adviseurs hebben een afgeronde universitaire opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht. Ons pakket van fiscale diensten en omvang stelt ons in staat uw belangen in binnen- en buitenland perfect te behartigen. Contaxus treedt veelvuldig in overleg met de Belastingdienst bij meningsverschillen en schuwen waar nodig een gang naar de rechter niet.

Altijd beter worden
Om de vakkennis van onze adviseurs op peil te houden hebben onze professionals wekelijks vaktechnisch overleg en wordt maandelijks een ‘special’ georganiseerd waarbij een externe sprekers een presentatie of lezing geven.

Gratis intake
Het eerste intake gesprek is altijd gratis. Hierin vertellen wij op welke manieren Contaxus u van dienst kan zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn. U heeft zodoende meteen duidelijkheid. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Zoek een bedrijf in Volendam:

Adres
Postbus 182
1130 AD  Volendam
Telefoon
0299-399810
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Contaxus Belastingadviseurs. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map