VOLENDAM - Jong FC Volendam heeft zaterdagmiddag een zure nederlaag geleden tegen Kozakken Boys. De ploeg van trainer Kiki Musampa kreeg voldoende kansen, maar moest in de uiterste slotfase een tegentreffer toestaan: 0-1.

Jong FC Volendam was de gehele wedstrijd de betere ploeg al kwam het in de openingsfase goed weg toen Buttner de paal raakte. Hetzelfde deed Wouter later namens de thuisploeg dat verder nog een goeie kans kreeg via Zeefuik die de bal niet langs doelman Janssen kreeg.

Na de rust ging de thuisploeg fel van leer met goede mogelijkheden voor Van Duijl, Zeefuik en Wouter. Net op het moment dat men in Volendam vrede leek te hebben met een doelpuntloos gelijkspel zorgde Gwaeron Stout bij het ingaan van de blessuretijd voor de nodige mineur bij de thuisploeg.