LISSE - Op de dag dat FC Volendam bekend maakte speler Tayrell Wouter met onmiddelijke ingang te schorsen in afwachting van het politieonderzoek naar aanleiding van een incident in Club Air te Amsterdam, heeft Jong FC Volendam zich van zijn beste kant laten zien. De ploeg van trainer Kiki Musampa wist met tien man met 2-4 te zegevieren bij FC Lisse.

Met name in de eerste helft gebeurde er veel in Lisse. De Volendamse beloften kenden een bliksemstart met doelpunten van Joey Antonioli en Jordi Blom in de eerste tien minuten. Halverwege de tweede helft kwam de thuisploeg terug via Jeffrey Klijbroek en kort daarna zag scheidsrechter Ruperti een rode kaart in een sliding van Blom. FC Lisse profiteerde binnen twee minuten van de numerieke meerderheid toen voormalig Volendam-speler Enzo Stroo de 2-2 liet aantekenen. Toch ging Jong FC Volendam met een voorsprong rusten door een treffer van Lequincio Zeefuik.

Na rust werd een stromend FC Lisse verwacht, maar met tien tegen elf beven de Volendammers toch opmerkelijk makkelijk op de been. Drie minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd gooide Milan de Haan vervolgens het duel in het slot: 2-4.