DEVENTER - Go Ahead Eagles is met een verdiende 3-0 zege op FC Volendam geklommen naar de tiende plek. Ondanks de nederlaag speelden de Volendammers zich veilig.

Go Ahead Eagles kreeg al in de tweede minuut een strafschop na een overtreding van Flint op Edvardsen. Stankovic keerde de inzet van Willumsson, die vorige maand ook al een penalty miste. Go Ahead reeg de kansen aaneen, maar had op slag van rust een fout van de doelman nodig voor een goal. Stankovic verspeelde de bal knullig en Lidberg scoorde.

Edvardsen tekende na rust voor de 2-0 na goed voorbereidend werk van Deijl en Willumsson. Na gegrabbel van Stankovic,maakte Serra er nog 3-0 van, waardoor Go Ahead Eagles zelfs nog kans heeft op deelname aan de play-offs.