NOORDWIJK - Niet voor het eerst dit seizoen heeft Jong FC Volendam een voorsprong uit handen gegeven om uiteindelijk met lege handen te staan. Op bezoek bij Noordwijk gaf de ploeg van Kiki Musampa vlak voor tijd een 1-2 voorsprong uit handen en ging met 3-2 onderuit.

De thuisploeg kende op Sportpark Duinwetering een bliksemstart toen Jesper de Vré binnen een minuut het net al vond. Ruim tien minuten later was het duel alweer in evenwicht toen Milan de Haan via de onderkant van de lat scoorde.

De 1-1 stand bleef daarna lang staan en dat was met name na de rust te danken aan keeper Berry Lauwers die enkele goede Noordwijkse kansen onschadelijk maakte. Toen De Haan in de 78e minuut zijn tweede van de middag binnen schoot, mochten de Volendammers zelfs hopen op een zege, maar binnen vijf minuten zorgde Jose Barbosa Nhoca voor de gelijkmaker. De thuisploeg kreeg weer geloof en in de 88e minuut scoorde Emiel Wendt de winnende treffer: 3-2.