GROESBEEK - Met nog vier wedstrijden te gaan kan Jong FC Volendam degradatie nauwelijks nog ontlopen. Na een fiks pak op de broek bij De Treffers in Groesbeek zijn de Volendamse beloften nu zelfs hekkensluiter van de Tweede Divisie.

De Treffers stak de laatste weken ook niet in de juiste vorm, maar kon tegen Jong FC Volendam duidelijk weer eens aan het moraal werken. Feitelijk was het duel zelfs binnen een half uur al gespeeld. Door een hattrick van Azzedine Dkidak en een doelpunt van Oussama Bouyoughlafen was keeper Kayne van Oevelen al vier keer geklopt.

De thuisploeg nam hierna duidelijk wat gas terug en in de tweede helft konden de Volendammers iets terugdoen via een benutte strafschop van Diego Gustavo. De Treffers schakelde hierna echter direct weer bij en binnen een paar minuten bepaalden Brian Campman en Gavin Vlijter de eindstand op 6-1.

Voor Jong FC Volendam telt op 6 mei in de thuiswedstrijd tegen IJsselmeervogels alleen nog de winst. Bij elk ander resultaat degradeert de ploeg van trainer Musampa naar de beloftencompetitie.